Nieuws

World Harvest projecten najaar en plezier pakketten

World Harvest streeft er altijd naar gekwalificeerde scholen te bouwen op de punten van gemarginaliseerde gemeenschappen in Indonesië. Het doel is door de sponsoring van individuele donateurs, organisaties of bedrijven, een school goed te bouwen, zowel qua bouwconstructie als met betrekking tot bedrijfsvoering van de school.

Een van de verschijningsvormen is het gebouw van de Wahana Harapan Tegal Angus Middle School en Vocational School. Het belangrijkste doel van de ontwikkeling is de bouw van 8 nieuwe klassen, 1 studentraadskamer/studentenruimte en andere faciliteiten. Op dit moment zijn 2 nieuwe klassen, kantine, verbouwing van 2 klassen en studenttoegangstrap gerealiseerd. World Harvest blijft zich inspannen om schoolgebouwfaciliteiten te ondersteunen en leeractiviteiten zodat studenten hun dromen kunnen
verwezenlijken.

Hier leest u alles  over de laatste projecten. Ook zijn we druk bezig met het zoeken van funding van maar liefst 300 plezier pakketten voor kinderen uit de World Harvest gemeenschappen. Houdt hiervoor ook onze socials in de gaten.  Helpt u mee? 

Translate »