Sponsor een kind

Met uw donatie kunnen wij ervoor zorgen dat kinderen naar school gaan en medische zorg krijgen

In Nederland is het normaal dat kinderen naar school gaan en medische verzorging krijgen. In Indonesië geldt dat echter lang niet voor alle kinderen. Met uw gift van € 25 per maand zorgt World Harvest Europe ervoor dat een kind naar school kan gaan en de medische zorg krijgt als dat nodig is. Alles komt terecht bij de de kinderen die dat het hardste nodig hebben.
Een gesponsord kind zal u erg dankbaar zijn. Naar school kunnen gaan betekent een wereld van verschil. Niet alleen voor het dagelijkse leven van nu, maar ook voor de toekomst. Immers met een opleiding worden de kansen op het vinden van werk en een acceptabele levensstandaard enorm vergroot.

Een betere toekomst voor kinderen

Wilt u sponsor worden?

Voer dan in het formulier uw gegevens in en wij sturen u alle informatie toe.

World Harvest Europe bouwt aan scholen en toekomst

World Harvest Europe helpt sinds zijn bestaan kinderen hun opleiding voort te zetten totdat ze op zijn minst de middelbare school hebben afgemaakt. Daarnaast bouwde World Harvest Europe onder andere een kleuterschool in de sloppenwijken van Tangerang. Omdat hier veel kinderen waren van wie de ouders zich geen kleuterschool konden veroorloven vanwege de hoge schoolbijdrage. En als de kinderen niet naar de kleuterschool gaan, kunnen ze als ze naar de basisschool gaan, nog niet het alfabet kennen.

Uw hulp is hard nodig. Gun deze kinderen een betere toekomst en word sponsor!

Deze kinderen bedanken hun sponsors voor hun hulp bij het bereiken van hun dromen!
Translate »