Nieuws

Winter Wonderland event 2022

World Harvest Europe bezorgt bewoners AmsterdamWhatsApp Image 2021 12 23 at 12.45.12 Zuid Oost een mooie kerst

Op 23 december vertrok de World Harverst Europe bus in alle vroegte uit Vreeland naar Amsterdam Zuid Oost om bij het CEC gebouw pakketten en maaltijden te bezorgen. Deze werden door de vaste vrijwilligers uitgeladen en klaargezet. Tijdens het door de voedselbank Hoop voor Morgen georganiseerde Winter Wonderland event konden de mensen die bij de voedselbank komen deze kerstpakketten en maaltijden ophalen.

WhatsApp Image 2021 12 24 at 08.12.58

De meer dan 300 maaltijden van World Harvest Catering en de 900 pakketten gesponsord door catering Siska uit Almere waren snel op. Ook werden er door World Harvest Europe nog eens 350 kerst cadeau pakketten, die zijn samengesteld met behulp van de sponsoren, uitgedeeld. Elk huishouden kreeg één pakket. Zo kunnen veel gezinnen toch een bijzondere kerst beleven!

Directeur Ade Linda Hasanah: ‘’We zijn blij en trots met de hulp en de inzet van onze vrijwilligers. En ook onze sponsoren zijn wij zeer dankbaar. Dankzij hen kunnen we zo veel mensen helpen. Wij hebben met de Stichting Hoop voor Morgen goed samen gewerkt en onze vrijwilligers hebben zich ook voor hen ingezet om het voor iedereen een succes te maken.

Wij hopen dat we in het nieuwe jaar weer op ieders’ steun en inzet kunnen rekenen. Wij wensen iedereen een mooie kerst en een gelukkig en gezond nieuwjaar.’’

Kijk voor een foto-impressie op onze facebookpagina

Translate »