Nieuws

Progressie bouw school in Tegal Angus

We zijn verheugd om aan te kondigen dat op 22 april de eerste spade de grond heeft geraakt voor het nieuwe bijgebouw van ons project in Tegal Angus. Het is inspirerend om te zien hoe deze belangrijke stap ons dichter bij onze missie brengt om gemeenschappen te ondersteunen en levens te veranderen.

Het is geweldig om te zien hoeveel er al is bereikt in dit stadium van de verbouwing. Het fundament is gelegd en de structuur begint vorm te krijgen. Met elk uur dat voorbijgaat, komt het visioen van een betere toekomst voor de kinderen in Tegal Angus dichterbij.

De Wahana Harapan school is gelegen in de prachtige regio Tangerang, Banten, Het is hier een hub van onderwijs en hoop. Hier werken we samen met lokale gemeenschappen om kwalitatief hoogstaand onderwijs toegankelijk te maken voor alle kinderen, en om hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om een betere toekomst op te bouwen.

Wat dit project nog specialer maakt, is de samenwerking met Wilde Ganzen. Hun toewijWhatsApp Image 2024 04 24 at 04.26.49ding aan dit project en hun steun hebben het mogelijk gemaakt om deze droom werkelijkheid te laten worden. We willen ook onze diepe dankbaarheid uitspreken aan al onze supporters en donateurs. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn geweest. Jullie geloof in onze missie en jullie vrijgevigheid zijn de drijvende kracht achter dit alles.

Blijf ons volgen voor verdere updates over dit spannende project. Samen bouwen we aan een betere wereld, één steen tegelijk,

Translate »