Nieuws

Groots gala 2022 succesvol

Eindelijk was het zo ver! Zaterdag 30 april vond het Gala ‘’Nusantara Indonesia’’ plaats. World Harvest Europe, geleid door Ade Linda Hasanah, organiseerde de avond.

Entertainment en cultuur

LowRes P4300137 vdhoevenfotografieDe vele aanwezigen die naar Lelystad waren gekomen, konden onder het genot van een heerlijk diner van Siska Catering genieten van avondvullend entertainment. Zoals diverse (dans-)acts en een modeshow, met een grote knipoog naar Indonesië. Uiteraard werd er gedanst en was er een tombola waarvan de opbrengsten naar de doelen van World Harvest Europe gaan. De heer Mayerfas, ambassadeur van de Republiek Indonesië, kwam ook langs en was zeer te spreken over de stichting en de activiteiten.

Betere toekomst

LowRes P4300191 vdhoevenfotografieAde Linda Hasanah: ‘’Ik kijk terug op een zeer geslaagde avond waarbij cultureel vermaak, samen zijn én goed doen voor een ander samen komt. We hopen dit weer jaarlijks te kunnen doen en zo te werken aan de missie van World Harvest Europe, namelijk zorgen voor een betere toekomst voor kinderen en hun ouders in Indonesië.’’

Voor meer foto’s van deze geslaagde en spectaculaire avond kijkt u op onze socials.

 

Translate »