Nieuws

Catering voor de Wahana Harapan school

De activiteiten van Harvest Catering staan de komende maanden geheel in het teken van de renovatie van de Wahana Harapan school in Tegal Angus. Tijdens diverse festivals in de gemeente Stichtse Vecht zal Harvest Catering aanwezig zijn en de opbrengsten gaan geheel en al naar de school zodat de kinderen het maximale uit het onderwijs kunnen halen.

SchoolwheWorld Harvest Europe gelooft dat onderwijs erg belangrijk is in het tijdperk van globalisering. Alle kinderen moeten goed onderwijs krijgen om te kunnen werken en hun dromen te realiseren. Op dit moment zijn er echter nog veel kinderen die door ongunstige gezinseconomische omstandigheden geen goed onderwijs kunnen krijgen. World Harvest Europe wil dat de droom van elk kind wordt waargemaakt door middel van goed onderwijs. In feite is onderwijs de belangrijkste sleutel om hun leven uit de vicieuze cirkel van armoede te halen.

Kijk hier voor een update van de bouw. Meer nieuws over World Harvest vindt u in de nieuwsbrief. Op onze socials leest u alles over wat we doen en wie wij zijn!

Translate »